Elektronik Mekaniks hantering av Coronavirus (COVID-19)

Med anledning av den globala spridningen av Coronaviruset (Covid-19) följer Elektronik Mekanik löpande utvecklingen och rekommendationer från svenska myndigheter och agerar utifrån detta.

Vår högsta prioritet är våra medarbetares hälsa och välbefinnande och att ta hand om våra kunder.
Vi undviker i största möjliga mån fysiska möten tillsvidare.

Företaget är bemannat som vanligt och vi är tillgängliga via mail och telefon. Vi arbetar för att hålla verksamheten igång som normalt och vi gör allt vi kan tillsammans med våra leverantörer för att tillgodose våra kunders behov av produkter.

Vi har goda lagernivåer av komponenter och full produktionskapacitet.

Inköpsavdelningen har löpande och täta kontakter med våra leverantörer för att säkerställa att tidigare gjorda inköp kommer att levereras som planerat. Produktionen hos våra leverantörer i Asien fungera i dagsläget men vissa förseningar kan förekomma på enstaka komponenter. Situationen hos vissa av våra europeiska leverantörer är mer osäker i dagsläget. Vi bevakar detta dagligen.

Skulle situationen förändras och förseningar som orsakas till följd av åtgärder som vidtas för att stoppa spridningen av Coronaviruset, såsom tillgången till personal, material eller leverantörskedjor på grund av epidemin, så kommer vi att kontakta er omgående.

Vid eventuella frågor är ni välkomna att kontakta oss.